Contacteer ons

Contact Persoon : Kelvin Lam

Telefoonnummer : +86 18122030732

WhatsApp : +8618122030732

Free call

MYLGAMES de minispelen van de Doosslag voor Kinderen--MINIslagvelden

December 29, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over MYLGAMES de minispelen van de Doosslag voor Kinderen--MINIslagvelden

Tegenwoordig, De Slagvelden van PlayerUnknown(PUBG) hebben werd populairste FPS/TPS Schietend Spelen, ondertussen, waren er populair wat PUBG-toebehoren waren geboren. Vandaag, zal ik a adviseren Mini Box Coin Operated Arcade-Spelen--Minipubg-Spelen voor Kinderen.

laatste bedrijfsnieuws over MYLGAMES de minispelen van de Doosslag voor Kinderen--MINIslagvelden  0
Begonnen spelen. u moet het spelenmuntstuk ruilen en de machine opnemen om de spelen te beginnen. Van bij het begin, zou het met een pistool en aanvalsgeweer G36 komen.
laatste bedrijfsnieuws over MYLGAMES de minispelen van de Doosslag voor Kinderen--MINIslagvelden  1

De hoofdklap om de vijand te doden snel, veroorzaakt uw HP zou zijn daling wanneer u vijandelijke aanval krijgt, en de spelen is over na HP neer aan zore. U kunt verkiezen om de spelen te beëindigen of het muntstuk op te nemen om de spelen voort te zetten. Elk niveau zou een grote werkgever, de werkgever hebben doden u het niveau kunt overgaan en de beloning van de kanonkaart bereiken.


laatste bedrijfsnieuws over MYLGAMES de minispelen van de Doosslag voor Kinderen--MINIslagvelden  2
Kaart van het belonings de nieuwe Kanon. Er zijn ongeveer 20 soorten op dit moment wapen. Ondertussen, moet u slechts de kanonkaart op de streek van de Kaartlezing zetten, dan zult u een nieuw krachtig kanon op de spelen krijgen. En de kaart kan afval op deze spelen in funture zijn slechts als de kogels herlaadt, en moet enkel het spelenmuntstuk ruilen om de spelen te beginnen.

Het zal elk tien uren de kogels moeten terugkrijgen nadat de kogels uit in werking zijn gesteld, zodat zou het noodzakelijk zijn om goed bericht van uw kogels voor meer spelenniveau te nemen.

laatste bedrijfsnieuws over MYLGAMES de minispelen van de Doosslag voor Kinderen--MINIslagvelden  3

De vijand zal krachtiger met de spelen worden die ondertussen gaan, het wapen is hetzelfde. Het kanon u gebruikte de meesten, dan zou u een meer en meer krachtig wapen hebben.

laatste bedrijfsnieuws over MYLGAMES de minispelen van de Doosslag voor Kinderen--MINIslagvelden  4

Het ontwerp van deze arcadespelen, zou de spelen maken meer palyability worden. Ook, zal het de graad van de spelenafhankelijkheid verhogen. De jonge geitjes kunnen de kanonkaart verzamelen en zouden willen spelen nadat het wapen recoved.
Met de tijd die gaan, kunnen de spelen houden het het spelenniveau en wapen bevorderen, en het is slechts behoefte aan usd een USB-bestuurder om het bijgewerkte dossier en de download in de spelen PCBA te kopiëren.
PS: Hier is de spelen die video spelen: MINIpubg-SPELEN

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in