Guangzhou Mei Yi Lian Anime Technology Co.,Ltd

MAAK UW GELACH

Free call Video chat
Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Zuidoost-Azië, Afrika, Oceanië
Merken: MYLGAMES
Aantal werknemers: 100~200
Jaarlijkse omzet: 10000000-20000000
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 60% - 70%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

De Technologieco. van Guangzhoumei Yi Lian Anime, Ltd werd opgericht in 2007, vroeger gekend als technologie van Mei Lian. In het verleden de 12 jaar, ontwikkelen wij ons regelmatig en principly houdend de zaken van „betrouwbaar, progressief, pragmatisch en altruïstisch“; vandaag, verzamelt Mei Yi Lian het onderzoek en de ontwikkeling, productie, pre-sales en de naverkoopdienst, is in een uitvoerige fabrikant op grote schaal van arcadespelen en de gehele plannende organisatie van de verrichtingsdienst gegroeid. Wij hebben modern bedrijf het gebied die meer dan 20.000 vierkante meters, in China behandelen, wij een vennootschap op lange termijn en duurzaam met meer dan 4.000 gokkenklanten, waarin overzee heeft gevestigd goed-geleid, is onze spelenmachine uitgevoerd naar meer dan 20 landen en gebieden zoals Europa, Amerika en Zuidoost-Azië enz.

 

China Guangzhou Mei Yi Lian Anime Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Met een prettige werkomgeving en investeer actief in de groei en ontwikkeling van werknemers, zetten wij innovatie, altijd kwaliteit en de dienst eerst, zodat hebben wij de goede reputatie van de de spelenindustrie en klanten gewonnen. Wij hebben spelenproductregel voltooid, die van ouder-kind de machine vermaakspelen, de machine van prijsspelen, de machine van sportenspelen, het rennen spelenmachine behandelen, het schieten van spelenmachine en het bestrijden van spelenmachine en zoon. Ondertussen, heeft een dochteronderneming van professioneel het verlenen van de gehele reeks listige en plannende diensten gevestigd: Op Toekomstige Spelen te komen.

China Guangzhou Mei Yi Lian Anime Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

MYLGAMES niet alleen wijdt onze zelf om een globale leverancier van het vermaakmateriaal te worden van uitstekende kwaliteit, ook voortdurend innovatieve spelenproducten en de uitstekende pre-sale en naverkoopdienst zal verlenen. Om uw gokken en vermaakpartner te worden. wij zullen ons beste ontzagwekkend en hoogte doen ontwerpen - de punten van kwaliteitsspelen. 

 

MYL-DE SPELEN, MAKEN UW GELACH

Geschiedenis

In 2007, werd MYLGAMES gevestigd in een kleine workshop, komt met 15 werknemers;

In 2010, werden wij opstelling onze Afdeling van Arcadespelen R&D, en onze spelpunten bereikt aan 20 Soorten Spelenmachines die 38 soortenspelen omvatten.

In 2016, bewogen wij ons in een moderne installatie van de spelenindustrie die 20.000 vierkante meters behandeld was. Bij hetzelfde jaar, KOM OP TOEKOMSTIGE WERELD werd gevestigd, die wordt geconcentreerd op Spelen R&D, Merk marketing en de oplossing van de vermaakverrichting. 

In 2017, waren onze internationale verkoop en op de markt brengende afdeling opstelling, en wij hebben ons systeem voltooid dat van de fabrikant van spelmachines om overzee uit te voeren. 

In 2019, hebben wij het auteursrecht van 49 arcadespelen en ongeveer 150 soorten spelmachines in onze puntenlijst bereikt. Wij verzamelden spelen R&D, productie, Pre-sales en de na-Dienst, en zijn in een uitvoerige fabrikant van het vermaakmateriaal en een verrichtingsonderneming op grote schaal gegroeid.

Dienst

Met 12 jaar van de spelenindustrie de ervarings, voorzien wij hoogte - de Spelenmachine van de kwaliteitsarcade van OEM en ODM de dienst. Voorts

-- Arcadespelen Online Marketing

-- Vermaakcentrum/Parkverrichting

-- Het Centrumverrichting van arcadespelen

-- Spelenproducten het Onderzoeken

-- Ontwikkeling van spelenproducten

-- Spelenpcba Ontwerp

-- De Lay-out van de gokkenplaats

-- Spelenmerk Marketing

-- De Verkoopregeling van de spelenmachine

-- OEM & ODM van de spelenmachine de Dienst

-- Na Gesteunde Verkoop

-- De Verpakking van de spelenmachine

-- De Lading van de spelenmachine

-- De Invoer & de Uitvoer van de spelenmachine

 

 

Ons Team

In 2007, werd MYLGAMES gevestigd met 15 werknemers in een kleine workshop van de spelenmachine, was de jaarlijkse verkoop 425.200 USD.

In 2019, hebben wij ons systeem van de bedrijfverrichting met Vier Afdelingen, bedragen 184 werknemers voltooid. Vandaag heeft onze jaarlijkse verkoop 14.208.000 USD bereikt. 

Van de de machinefabrikant van arcadespelen de spelen originele fabriek childrend

 

In 2020, bewegen wij stabiel en verder samen

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in